Help! Ik ben ontdekt.

Vandaag liep ik Ambara tegen het lijf. Dit is de Somalisch vrouw waar ik van de zomer veel mee gewerkt heb en die me altijd op de gekste momenten belde. Elke keer als ik haar sprak wilde ze weer iets van me. Zo ook deze keer.
Het eerste wat ze tegen me zij is dat ik dvd´s voor haar moest maken, en of ik alle opnames van de show in Holland op dvd wilde zetten. En verder waartom ik haar niet gebeld had. Zucht…
De laatste keer dat ik haar sprak was op de ochtend na mijn verjaardag, toen lag ik met een enorme kater in mijn bed. Ze dacht dat ik ondertussen naar Kopenhagen was verhuist, dus heeft me daarom niet vaker gebeld. Maar nu heeft ze dus ontdekt dat ik nog steeds in Århus woon, dus nu kan ik weer een lading telefoontjes verwachten.

Verder vanmorgen een voorbereidend gesprek voor een interview gehad. Ging allemaal prima; actionpacked vluchtelingen drama. Dus goed materiaal voor een portret.
Helaas durfde ik haar haast niet aan te kijken. Ze zat namelijk de hele tijd met een tandenstoker uitgebreid in haar mond te pulken!! Was echt een bijzonder onprettig gezicht.

Heeft er iemand een tip hoe beleefd zo’n situatie op te lossen? Ik zat te denken dat ik zelf ook met een tandenstoker moest gaan pulken, misschien ziet ze dan hoe vies dit is. Maar bij nader inzien leek me dit een beetje te obvious.

Anyways, heb het overleefd zonder te kokhalzen. Zorg voor het volgende gesprek dat we op een locatie zijn waar geen tandenstokers te vinden zijn.

One thought on “Help! Ik ben ontdekt.

  1. Rianne

    arme martine, tussen al die buitenlanders daar. bij mij op het werk hebben we niet eens 1 allochtoon.

Comments are closed.